فرآوری در صنایع غذایی یک ابزار مهم برای بهبود پایداری است. ارزیابی و مدیریت زیست محیطی
10 مرداد 1400
فرآوری در صنایع غذایی یک ابزار مهم برای بهبود پایداری است. ارزیابی و مدیریت زیست محیطی در صنایع غذایی مزایا ، چالشها و کاربردهای مختلف LCA و روشهای مرتبط برای ارزیابی محیط زیست ، و همچنین جنبه های کلیدی مدیریت محیط زیست در این بخش صنعت را مرور می کند.بخش اول در مورد تاثیرات زیست محیطی تولید و فرآوری مواد غذایی بحث می کند و به مسائلی مانند مدیریت مواد مغذی و بهره وری آب در کشاورزی می پردازد. فصل های قسمت دوم روش ها و چالش های LCA را پوشش می دهد و فصل ها بر بخش های مختلف صنایع غذایی مانند تولید محصولات کشاورزی ، دامداری و آبزی پروری تمرکز دارد. بخش سوم به کاربردهای LCA و رویکردهای مرتبط در صنعت غذا می پردازد ، با فصل هایی که شامل ترکیب LCA با ابزارهای اقتصادی ، طراحی زیست محیطی محصولات غذایی و روشهای ارزیابی پا و سایر موضوعات است. بخش پایانی کتاب بر مدیریت محیط زیست در صنایع غذایی ، از جمله مشارکت در آموزش ، برچسب گذاری زیست محیطی و ایجاد سیستم های مدیریت متمرکز است.
ارزیابی و مدیریت محیط زیست در صنایع غذایی با تیم بین المللی ویراستاران و مشارکت کنندگان ، یک مرجع ضروری برای هر کسی است که در مدیریت محیط زیست در صنایع غذایی دخیل است و برای کسانی که علاقه مند به تولید مواد غذایی پایدار هستند.مزایا ، چالش ها و کاربردهای مختلف LCA و روش های مرتبط برای ارزیابی محیط زیست را مرور می کند
در مورد اثرات زیست محیطی تولید و فرآوری مواد غذایی بحث می کند و به مسائلی مانند مدیریت مواد مغذی و بهره وری آب در کشاورزی می پردازد
مدیریت محیط زیست در صنایع غذایی را بررسی می کند ، از جمله مشارکت در آموزش ، برچسب گذاری زیست محیطی و ایجاد سیستم های مدیریت
ارسال دیدگاه